14 de desembre del 2017

Estem davant d'una legislatura esgotada


Som Poble considera que la legislatura actual a hores d'ara està completament esgotada


Des de Som Poble hem manifestat el nostre rebuig al cost que suposa aquesta publicació, ens sembla un exemple de malbaratament dels recursos municipals i exemple clar de mala gestió de l’Ajuntament per part dels successius governs. No obstant això, entenem que mentre no sigui eliminada, és necessari impedir que aquesta publicació esdevingui -si no ho és ja- una simple revista publicitària del govern municipal de torn. És per aquest motiu que hem considerat oportuna i necessària la publicació d'aquest article. [1]

Som Poble ens vam presentar sota el lema #RecuperemElVendrell, era prioritari que als ciutadans del Vendrell se’ls retornés la gestió municipal perquè aquesta estigues al servei dels seus interessos i no al servei dels partits i interessos que històricament havien governat.

Aquesta forma de governar s’ha perpetuat amb una fórmula esgotada en si mateixa, aprofundint la situació de paràlisi municipal.

Som Poble treballem de forma determinada i directa per la TRANSPARÈNCIA al nostre Ajuntament i demostrant que és possible una altra gestió pública. Hem aconseguit que s'elimini, per primera vegada, la perversa utilització dels càrrecs de confiança. Gràcies a Som Poble JA NO EXISTEIXEN. Malgrat això, no hem aconseguit reduir els sous dels càrrecs electes, proposta rebutjada per la majoria de partits.

L'acció política de Som Poble ha estat centrada en propostes o mocions basades en la TRANSPARÈNCIA, SOLIDARITAT, REMUNICIPALITZACIÓ DE SERVEIS i DEFENSA DELS DRETS SOCIALS I NACIONALS DELS VENDRELLENCS I VENDRELLENQUES.

La situació d'agonia i paràlisi del govern PSC, PdCAT i l'acceptació d'un trànsfuga en el govern, és manifesta. Sense pressupost municipal i on moltes de les propostes aprovades pel Ple Municipal no són implementades per manca de compromís amb els acords municipals per part del govern.

En conseqüència, seguim animant a la ciutadania vendrellenca a seguir sortint al carrer per a defensar els drets socials i nacionals, doncs el poble és l'autèntic i únic motor del canvi.

 [1] Aquest article es publicarà a l'edició de la revista "Plaça Vella"


Membres de l'actual equip de govern

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014