7 de desembre del 2014

Qui som?

SOM Poble és un projecte unitari  impulsat pels grups locals de la CUP i EUiA del Vendrell, Procés Constituent del Baix Penedès i persones a títol individual. És un projecte obert, de caràcter unitari i participació assémbleària.

El projecte neix de la necessitat imperant de fer arribar la veu del carrer també a les institucions. És l’hora que el poble les recuperi i les posi al servei de la majoria i del benestar comú. Necessitem representants que estiguin al servei del poble, defensant els interessos de tota la societat i no els d’una minoria.

Som una proposta que vol esdevenir un moviment polític i social que vagi  més enllà d’unes eleccions, i esdevenir un nou espai sociopolític que compti amb la participació i la complicitat de la majoria dels ciutadans i ciutadanes. Tenim clar que unes eleccions municipals no han de ser l’objectiu final, sinó una eina més per aconseguir un canvi social real al nostre municipi.

Defensem una candidatura municipal més enllà d’una simple suma de sigles. Defensem una proposta ciutadana construïda a partir de la implicació de persones compromeses amb la ciutat, vinculades a organitzacions polítiques o no. Persones que formen part d’entitats, organitzacions i col·lectius diversos que en els seus àmbits treballen també a favor de la transformació social i política.

L’objectiu d’aquesta proposta electoral municipal ha de ser poder assolir el govern de la ciutat com un instrument de transformació social, complementari al treball que es realitza des del teixit associatiu i el carrer, amb una clara aposta a favor de la participació, la justícia social i econòmica i la defensa dels interessos públics.

Treballarem per consolidar una proposta sòlida i creïble a favor de la regeneració política, que tingui com a valor bàsic la dedicació política com un servei a la col·lectivitat, i no com una manera de viure, que aposti clarament per una altra manera d’entendre i fer política més participativa, més transparent i per tant més democràtica.
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014