28 de desembre del 2014

Com ens organitzem?

La idea que va sortir dels diferents debats interns és que cal que hi hagi una doble vesant organitzativa: la més teòrica o programàtica que pot estar formada per diferents Comissions Sectorials, i una Comissió d’Organització o Coordinació que s’encarrega de la coordinació, comunicació, logística, organització d’actes i expansió cap a  nous membres per a Som Poble. 

Les diferents comissions sectorials que proposem desde Som Poble són:

1. Medi ambient i territori (que englobaria també energia, habitatge, mobilitat)
2. Atenció a les persones i cohesió social (que englobaria els diferents àmbits relacionats amb l’atenció a les persones: Educació, cultura, serveis socials, sanitat, esports, seguretat)
3. Economia i treball (on inclouríem turisme, indústria, comerç i agricultura)




Totes aquestes comissions formen part de l’Assemblea Oberta. Cal que tinguin un funcionament autònom, però que a la vegada prou flexible per tal de poder treballar punts transversals de forma conjunta si es trobés necessari, a la vegada que cal fer assemblees obertes per tal de posar en comú, debats, punts, conclusions, etc.  D’aquesta manera es continua obrint a la ciutadania tot el procés engegat i al qual s’hi poden afegir si fos la seva voluntat.


.

1 comentaris:

Unknown ha dit...


Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll certainly return. craigslist portland

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014