21 de maig del 2015

Balanç econòmic de campanya

Des de Som Poble, considerem que un element fonamental per crear un model de democràcia real, participativa i popular, és la garantia de la màxima transparència i l'accés a la informació detallada, tant de les institucions com de les formacions polítiques.

El nostre compromís, recollit al Codi Ètic que vàrem assumir com a projecte col·lectiu i que varen signar els candidats de la nostra llista, és publicar, de manera regular, els comptes de Som Poble, per tal que tothom pugui tenir accés a la informació sobre la procedència del nostre finançament i les despeses que hem assumit. Es tracta d'una pràctica que, entenem, haurien d'assumir tots els partits que s'han presentat en aquestes eleccions municipals.

Per altra banda, volem destacar que, com es pot observar, a Som Poble no hem demanat cap mena de préstec bancari per finançar la nostra campanya, amb la qual cosa no depenem dels bancs, sinó del suport que ens ha mostrat els vendrellencs i vendrellenques al llarg dels últims mesos.

Així doncs, seguint aquest compromís, a continuació podeu trobar la relació d'ingressos i despeses de la nostra campanya electoral:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014