23 de maig del 2015

Som Poble tanca la seva campanya electoral amb un acte emotiu i amè

La campanya electoral acabà ahir a la nit, i des de Som Poble la volguérem concloure amb un acte destinat a les persones més pròximes, totes aquelles que ens han acompanyat al llarg de les últimes setmanes. Per aquest motiu, a partir de les 19.00h començà, a la Plaça de les Garrofes, un acte de petit format que, a banda de la vessant més estrictament política, també comptà amb una actuació musical i un pica-pica per a tothom.

Així doncs, Ruben Suan encetà l’acte amb un parlament breu, al llarg del qual donà les gràcies a totes les persones que creuen en el moviment social i polític de Som Poble i la seva capacitat per iniciar un procés de transformació del municipi. De la mateixa manera, també destacà que si el nostre moviment unitari entra al consistori, serà la primera vegada, des de la Segona República, que les classes populars estaran representades a l’Ajuntament del Vendrell. Per acabà, Suan recordà que els comicis del 24M només son un pas més per recuperar El Vendrell i per construir la Unitat Popular, però que la lluita al carrer, la que s’haurà de dur a terme dia a dia, serà la que impulsarà el canvi de la nostra vila.

Després de la intervenció política, David Albalat oferí una magnífica actuació musical al llarg de la qual interpretà temes d’Ismael Serrano, Cesk Freixas i Silvio Rodríguez. Després del concert, els assistents a l’acte gaudiren d’un pica-pica popular, al llarg del qual intercanviarem impressions sobre les eleccions del pròxim diumenge i la situació actual del municipi.


Font: elaboració pròpia

 Des de Som Poble, organitzarem aquest últim acte de campanya amb l’objectiu de fer caliu i donar les gràcies a totes les persones que han participat, d’una manera o altra, en la feina intensa que hem desenvolupat de manera conjunta. Aprofitem, de nou, aquest escrit per agrair la col·laboració i el suport de tots ells. El 24 de maig, serà el primer pas per recuperar El Vendrell, ja en podeu estar convençuts!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014