9 de juny del 2015

Crònica de la reunió entre Som Poble i ERC

El passat dimecres 3 de juny membres de Som Poble i d'ERC del Vendrell ens vam trobar, a les 19h, a Cal Tripa. Per part d'Esquerra van assistir en Josep Marrasé, l'Eva Mata i en Josep Mañé; per la nostra banda en Rubén Suan, en Miguel Ángel Valdivielso i l'Aleix Mallofré.

Durant la reunió les dues organitzacions vam manifestar la voluntat de treballar conjuntament per tirar endavant aquelles propostes que es considerin positives pel municipi. En aquest sentit també entenen que aquest treball colze a colze, en qüestions concretes, ha de servir per generar confiança entre els dos moviments polítics i les persones que en formen part.


Entre alguns dels punts que es van parlar hi havia la remunicipalització dels serveis públics, mesures per generació d'ocupació, l'aposta per un canvi en el model turístic, etcètera...



Per altra banda també és va estar parlant de la necessitat de treballar de forma conjunta per tal tirar recolzar i impulsar el dret a decidir i el procés català. Entre aquestes es va parlar, per exemple, de la moció per aconseguir que l'Ajuntament del Vendrell s'incorpori a l'Associació de Municipis per la Independència.


Al final de la trobada vam acordar tornar-nos a veure, un cop es celebri la constitució del nou Ajuntament, per tal d'establir i aprofundir sobre quins punts podem començar a treballar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014