16 de desembre del 2014

Concentració contra la 'llei mordassa'

Fa pocs dies, el Congrés dels Diputats aprovà la Llei de Seguretat Ciutadana, popularment coneguda com a Llei Mordassa pel seu caràcter restrictiu.




Aquesta nova llei, aprovada únicament amb els vots favorables del PP, contempla, per exemple, la legalització de les "devolucions en calent" a Ceuta i Melilla, multes d'entre 100€ i 600€ per negar-se a identificar-se, ocupar un habitatge o ocupar una entitat bancària, d'entre 601€ i 30.000€ per gravar a la policia i difondre les imatges, impedir un desnonament, negar-se a dissoldre una manifestació o concentració, i d'entre 30.001€ i 600.000€ per reunir-se o manifestar-se en edificis que ofereixin serveis públics. 

Es tracta d'una llei que pretén silenciar a la ciutadania i instaurar el temor entre aquelles persones que volen expressar el seu rebuig envers el sistema que ens ha conduit fins a l'actual situació de precarietat i malestar social. 

És per aquest motiu que, des de Som Poble i desde altres col·lectius i organitzacions, us convoquem a la concentració que es realitzarà el pròxim dissabte, dia 20 de desembre, a les 20.00h a la Plaça Vella. 




DIEM NO A LA LLEI MORDASSA! QUE NO ENS RETALLIN LA LLIBERTAT!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014