15 de desembre del 2014

Acte de presentació del moviment ciutadà Som Poble

El passat divendres, dia 12 de desembre, es va presentar el nou moviment ciutadà pels drets polítics i socials del Vendrell: Som Poble. L’acte es va celebrar al Centre Cívic l’Estació i hi van assistir més d’un centenar de persones. Es van explicar les característiques i els trets diferencials d’un moviment que pretén aglutinar totes aquelles persones i organitzacions que, des de l’esquerra política, vulguin treballar per construir un Vendrell que satisfaci les necessitats de la immensa majoria de la població.
L’esdeveniment va començar a les 20.00h amb una performance satírica a càrrec de la companyia Teatre Espai. L’actuació mostrava la vida d’una família que pateix els efectes de la crisi econòmica i que finalment, després d’haver estat desnonats i haver-se quedat sense feina, decideixen organitzar-se per tal de canviar la realitat que els envolta.

Després de l’actuació, tres representants de Som Poble van explicar les motivacions i el funcionament d’aquest nou projecte, així com la voluntat d’esdevenir un moviment ampli que treballi des de les institucions i, sobretot, des del carrer. Es vol fomentar la participació ciutadana i la implicació dels vendrellencs i les vendrellenques a l’hora de formular uns objectius polítics que prioritzin els interessos i la voluntat de la majoria social del nostre municipi.
L’acte finalitzà amb la projecció del vídeo que enllacem a continuació https://www.youtube.com/watch?v=1Wwa_ndqixE  i un petit refrigeri per a tots els assistents.
Actualment, Som Poble està format pels nuclis locals d’EUiA,  Procés Constituent i la CUP, així com per persones a títol individual, però volem manifestar la nostra voluntat de fer extensiu aquest projecte, com ja hem mencionat abans, a totes aquelles persones i associacions que vulguin apostar per un canvi de la manera d’entendre la política al nostre municipi, un canvi real, des de la base, des del conjunt de les classes populars. Només entre tots i totes recuperarem la democràcia. Ens podeu seguir a www.sompoble.cat , facebook ( https://www.facebook.com/pages/Som-Poble/791029590956691 ) i twitter ( twitter.com/Som_Poble )

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014