14 de juliol del 2016

Som Poble dóna suport a la creació d'una platja nudista a Les Madrigueres

La proposta ha estat realitzada pel Club Català de Naturisme, que destaca que el Baix Penedès és la única comarca del litoral català que no disposa de cap zona de nudisme


El Club Català de Naturisme està treballant per impulsar una zona de platja nudista a Les Madrigueres del Vendrell. Al llarg d’aquesta passada setmana des de l’esmentada associació s’ha intentat contactar amb l’equip de govern, malgrat que a dia d’avui encara no ha obtingut resposta. Des del Club Català de Naturisme es sol·licita a l’Ajuntament del Vendrell que senyalitzi la zona de la platja de Les Madrigueres com a espai per a la pràctica del nudisme.

Cartell de la Trobada nudista del Club Català de Naturisme

Des de Som Poble volem manifestar el nostre ple suport a aquesta iniciativa, doncs entenem que és una mesura necessària per garantir que aquelles persones del municipi i de la comarca que vulguin practicar el nudisme ho puguin fer. Hem de tenir en compte que, actualment, el Baix Penedès és la única comarca del litoral català que no disposa de zones d’aquestes característiques. Entenem doncs que es tracta d’una mesura destinada a defensar la llibertat individual dels ciutadans, així com d’obrir les portes a altres maneres de relacionar-se amb l’espai obert i la naturalesa. Per tant, animem al govern municipal a donar suport a aquest projecte i facilitar els recursos tècnics i materials necessari per a tirar-lo endavant.

De la mateixa manera, també volem animar als vendrellencs i a les vendrellenques que ho desitgin a sumar-se a la trobada nudista que el Club Català de Naturisme ha organitzat el diumenge vinent (17 de juliol) a les 10.30h a la platja de Les Madrigueres, amb l’objectiu de donar visibilitat a la seva demanda.

Podeu trobar més informació al respecte de l'esdeveniment a la seva pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/ClubCatalaDeNaturisme/ i al seu Twitter: https://twitter.com/ccnaturisme

A la seva web trobareu totes les activitats que desenvolupen com a Club: http://www.naturisme.cat/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014