18 d’abril del 2018

Som Poble no assistirà a les Juntes dels Patronats Municipals convocades
Som Poble ha decidit no assistir als òrgans de govern dels diferents Patronats, així com altres òrgans col·legiats, convocats pels dies 18 i 19 d’abril. Els motius de la no assistència són de pes. Se’ns convoca a vàries juntes aquest mateix dilluns a la tarda per tal d’aprovar, si escau, els pressupostos d’aquestes per l’any 2018, sense que s’hagi enviat prèviament i amb temps suficient d’antelació una proposta de pressupost per poder estudiar-la com cal. Entenem que les propostes de pressupost, que se’ns ha fet arribar, fa temps que estan preparades i no pot ser que s’enviïn als grups municipals només amb 2 dies d’antel·lació si es vol que hi hagin debats constructius i es puguin fer aportacions.
A més a més, les convocatòries disten entre si, a algunes Juntes, en 15 minuts entre una i altre, cosa que fa preveure que no hi haurà temps per cap tipus de debat seriós i constructiu en un tema de tanta importància com el que es tracta. Tot fa indicar, per l’experiència d’altres Juntes, que es tractarà d’un pur tràmit i pel qual els regidors i regidores ingressaran les seves dietes per assistència a òrgans col·legiats.


Per aquests motius, i tenint en compte la situació d’extrema gravetat que viu el país, amb la pèrdua de drets i llibertats, Som Poble ha decidit no assistir a aquestes convocatòries. No normalitzarem una situació excepcional. Aprofitem per mostrar així també la nostra més ferma disconformitat amb el mode de fer d’aquest govern, amb una manca de transparència descomunal vers els regidors i regidores de la corporació i la ciutadania del Vendrell.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014