17 de juliol del 2015

Proposta de Som Poble sobre els càrrecs de confiança

A continuació podeu llegir la nostra proposta sobre els càrrecs de confiança que hem fet arribar per correu electrònic a tots els regidors i regidores, excepte els de PxC:


Benvolgut/da,

El proper 21 de juliol, a les 18h, se celebrarà un ple extraordinari de l'Ajuntament del Vendrell per tal d'aprovar qüestions organitzaves del nostre consistori.

Un dels punts que es tractarà, proposat per l'equip de govern, és el de determinar el nombre, característiques i retribucions del personal eventual de l'Ajuntament, és a dir, el que popularment es coneixen com a càrrecs de confiança. La proposta plantejada pel nou equip de govern a la darrera Junta de Portaveus, que dóna la possibilitat a cada Grup Municipal de tenir un càrrec de confiança, mantindria als pressupostos municipals una partida que contempla uns 190.000€ anuals de despesa en aquest àmbit.

Tenim ben clar que la proposta és del tot legal, però entenem que la precària situació econòmica de l'ens municipal i de molts vendrellencs i vendrellenques fa que sigui una proposta poc ètica. Mentre les mesures impulsades per l'anterior equip de govern (PSC, CiU, PP i ERC) per tal de reduir el deute han perjudicat de forma directa i indirecta a la ciutadania (pujades d'impostos, eliminació i/o disminució de serveis...), no pot ser que acceptem continuar pressupostant 190.000 € anuals per pagar a unes persones que principalment treballaran pels partits i no pel municipi.

Per tant des de Som Poble us traslladem la següent proposta: que pel bé comú dels vendrellencs i vendrellenques tots els Grups Municipals declinem nomenar càrrecs de confiança, votant en contra de la mesura, i modifiquem els pressupostos municipals per tal de destinar l'import pressupostat en aquest àmbit a reforçar l'estructura dels Serveis Socials municipals. Quan la gent treballadora vendrellenca viu temps difícils els representants del poble han d'estar a l'alçada. Hem de tenir clar que és difícil que la gent del Vendrell entengui que, mentre a ells se'ls demana “apretar-se” el cinturó, els partits polítics vulguin mantenir els seus privilegis.


Atentament,
Rubén Suan

Portaveu del Grup Municipal Som Poble-CUP-PA




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014