13 de juliol del 2015

Jornada popular de neteja al Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders

A continuació, adjuntem la carta que els veïns del barri ferroviari del Vendrell, situat a Sant Vicenç de Calders, han escrit per convocar una jornada de neteja a un dels barris més degradats del municipi. Des de Som Poble, volem mostra-hi tot el nostre suport. Només units recuperarem El Vendrell!



Companyes i companys,

Estem organitzant una jornada de treball per netejar els entorns del barri històric ferroviari de Sant Vicenç de Calders.

El nostre barri, amb 110 anys d’història, es troba molt deteriorat actualment. La deixadesa i el menyspreu, tant de l’ajuntament com de l’empresa propietària del barri, Adif, ha portat el barri a l’estat actual.

Recentment s’ha creat, dins de l’Asociación Familiar Ferroviaria, la comissió per la preservació del barri històric ferroviari de Sant Vicenç de Calders amb la intenció de recuperar la dignitat al nostre barri i de preservar el patrimoni històric de la nostra vila.

Creiem que entre totes i tots podem aconseguir tornar a dignificar i donar vida al nostre barri, que en altres moments ha estat ple de vida i ara es troba força despoblat i deixat.

Per tot això, us demanem la vostra participació i col·laboració en la jornada de treball del dissabte 18 de juliol.

Necessitem que les qui pugueu, vingueu a fer-nos un cop de mà en la neteja del barri. Al vespre, quan acabem, gaudirem d’un sopar popular per a totes i tots els qui participem.

Ens agradarà compartir aquesta jornada amb vosaltres!

Ens trobarem el dissabte 18 de juliol a les 18.00h al davant del local social del barri històric ferroviari (pavelló C, baixos).

Moltes gràcies per la vostra atenció,


Salut.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014