15 de febrer del 2015

Nota de premsa - Assemblea oberta 7 de febrer de 2015


El passat dissabte, dia 7 de febrer, Som Poble convocà una nova Assemblea Oberta al local de l’Arcada Espai Obert. Al llarg de l’esdeveniment, que s’inicià a les 18.00h, s’explicà breument el desenvolupament del nou moviment social i polític, així com les línies d’actuació que s’han establert fins al moment. En aquest mateix sentit, els representants de les Sectorials de Treball comentaren la tasca que s’està desenvolupant des dels diferents àmbits temàtics: medi ambient i territori, economia i treball i cohesió social i atenció a les persones.


Al llarg d’aquesta Assemblea Oberta, els més de trenta assistents varen poder participar en un procés consultiu a través del qual es feu un recull de possibles candidats que podrien formar part de la llista electoral de Som Poble. Totes les persones assistents tingueren la oportunitat d’omplir una papereta on, de manera anònima, indicaren un màxim de 10 persones que, a parer personal, serien vàlides per ser part de la candidatura.




Per acabar, els responsables de la Comissió d’Economia plantejaren els diversos mecanismes de finançament que s’adoptaran al llarg dels pròxims mesos per tal de poder fer front a les despeses del projecte unitari sense haver de dependre de finançament bancari. L’assembles es tancà amb un torn obert de paraula en el qual diverses persones aportaren interessants idees i propostes de col·laboració.


L’Assemblea Oberta és l’òrgan central del procés de presa de decisions de Som Poble. A través d’aquestes trobades participatives es defineixen les línies d’actuació i les pautes estratègiques d’aquest nou moviment ciutadà. Es tracta d’una manera democràtica, transparent i popular d’estructurar un contrapoder real, que presenti la voluntat dels ciutadans com a eix central de la seva acció política.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014