2 de febrer del 2015

Assemblea Oberta - Som Poble

Benvolguts/es,

El pròxim dissabte, dia 7 de febrer, des de Som Poble realitzarem una Assemblea Oberta a l'Arcada, Espai Obert (C/Nou, núm. 85, El Vendrell). L'acte, que s'iniciarà a partir de les 18.00h, procurarà obrir un espai de debat entorn de diverses qüestions que afecten de manera directe al desenvolupament del moviment ciutadà Som Poble i a la candidatura que presentarà a les properes eleccions municipals.

Des de Som Poble considerem que la participació dels i les vendrellenques és un element fonamental que hem de contribuir, en la mesura de les nostres possibilitats, a fomentar. Som Poble ha de ser un espai de confluència de totes aquelles persones que vulguin construir un Vendrell millor. Amb aquesta voluntat, convoquem de nou una Assemblea Oberta amb dos eixos fonamentals. El primer dels quals és informar sobre la feina que s'ha fet fins ara des de Som Poble, així com des de les seves sectorials temàtiques i, en segon lloc, obrir el debat, amb caràcter consultiu, sobre la composició de la llista electoral que presentarem als comicis del maig.




Des de Som Poble us volem convidar a participar en aquesta nova Assemblea Oberta. Només entre tots construirem una alternativa a l'actual manera de fer i entendre la política al nostre municipi.



Som Poble - Som Unitat - Recuperem El Vendrell

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014