17 d’agost del 2020

Comunicat davant la convocatòria de SOMI i Josep Anglada al Vendrell


L’Esquerra Independentista del Baix Penedès es mobilitza novament per mostrar un rebuig clar i contundent davant la manifestació convocada a la vila del Vendrell per la formació feixista de Som Identitaris (SOMI)  i el seu representant Josep Anglada. Diem amb força i fermesa:  fora feixistes dels nostres barris!!

Coneixem de llarg la formació i el seu lider per la seva ideologia racista i classista i pel foment de la xenofòbia i l’odi racial amb mentides populistes i discursos sense fonaments contra la convivència i els drets més elementals. Aquest no és més que un nou intent d’utilització demagògica de la misèria i de la seguretat ciutadana per part de l’extrema dreta per tal d’introduir un discurs d’odi racial, dividir a la classe treballadora i de fexistitzar la nostra societat. 



A Vendrell ja coneixem bé l’oportunisme que practica l’extrema dreta i cal plantar cara, desmuntar mentides, i mostrar el rebuig de la nostra societat davant d’aquestes maniobres. 

Aquesta concentració és una mostra clara de rebuig al feixista Josep Anglada, al seu partit i al seu discurs xenòfob, racista i classista, deixant ben clar que no és benvingut al municipi del Vendrell ni a la comarca. Perquè en aquest país i en aquesta comarca no tolerem cap feixisme, cap, i òbviament tampoc el feixisme identitari sigui català o espanyol.

Aquesta concentració és també una crida a totes les persones de conviccions democràtiques i a totes les organitzacions de la societat civil a sumar-se per a dir a Som Identitaris (SOMI) i a Josep Anglada ben alt i clarament: no sou benvinguts.

Seria aquesta una ocasió per demanar a tots els ajuntaments de la comarca declarar cadascun dels pobles i ciutats del Baix Penedès municipis antifeixistes. 

Des de cada racó de la nostra comarca, i arreu, cal dir amb fermesa: no enganyareu a ningú amb la burda demagògia, no volem feixisme, ni feixistes als nostres barris i pobles i ens trobareu sempre davant. No passareu! no passaran!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014