25 de febrer de 2020

Obrir i dignificar el carrer Barcelonès: una necessitat pel veïnat

La coalició Som Ponle-ERC va demanar en el darrer Ple dignificar la zona corresponent al Pla parcial "El Tancat del Galan", situada al Mas d'en Gual limitant amb el Carrer Barcelonès i de la que en resta finalitzar la seva urbanització.

Es va demanar, concretament, que la vorera d'aquest sector en el carrer Barcelonès s’obri al públic i sigui practicable amb seguretat, ja que ara hi ha una tanca metàl·lica que ho impedeix, des de la part més alta del Mas d'en Gual fins al Centre Educatiu Marta Mata.

Tenint en compte que la zona sense acabar d’urbanitzar no està recepcionada per part de l’Ajuntament, però sí que compta amb enllumenat públic (l’enllumenat és un servei que presta l’Ajuntament) el, aleshores, regidor de Som Poble, Alfredo Valdivielso, durant el ple del passat mes d’abril del 2019 va fer una pregunta amb relació a la situació de la zona.

El govern va confirmar que no està recepcionada, però  que existeix un conveni perquè algunes voreres es puguin fer servir (Zona Marta Mata) i per posar en marxa l’enllumenat.
Atès que existeix aquest conveni reconegut pel govern, però que no es va fer arribar mai al nostre grup malgrat haver-lo demanat; ara els regidors de Som Poble-ERC l’han tornat a sol·licitar. 





Així mateix, s’ha demanat que tota la vorera ara tancada del carrer Barcelonès s’obri als ciutadans i es desplaci el tancat cap enrere, dignificant així aquest espai que es troba en un estat de degradació important.
D’aquesta forma els ciutadans guanyaran un espai públic que a la vegada és un important itinerari escolar des del barri cap a les zones escolars i esportives.

I així mateix aquest hauria de ser un primer pas per poder normalitzar, millorant-ne l'estat i garantint-ne la seguretat, la utilització de tot aquest sector que ara per ara ja s'utilitza deforma espontània i massiva pels veïns d'aquest barri i zones pròximes. 

0 comentaris:

Publica un comentari

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014