30 de juliol del 2015

El Grup Municipal de Som Poble renuncia al mòbil assignat per l'Ajuntament

Fa uns dies des d'Alcaldia de l’Ajuntament del Vendrell se'ns va comunicar que al nostre Grup Municipal, com a la resta de grups, se li havia assignat un telèfon mòbil. Es tracta d’una línia telefònica destinada, al mateix temps, a fer d'extensió des de la centraleta de l'Ajuntament, és a dir, quan algú volgués  contactar amb el nostre grup se li desviaria la trucada a la nostra terminal.

Des de Som Poble recordem que, al passat Ple Extraordinari d’Organització de l'Ajuntament del Vendrell, la nostra proposta demanant la supressió de les subvencions als diferents partits polítics del consistori va ser rebutjada, amb els vots en contra de PSC, PP, CiU, ERC i C's. Sent aquests mateixos partits els que mostraren el seu suport a la proposta de l’equip de govern, que finalment fou aprovada i que  atribueix als diferents Grups Municipals les aportacions de 1.000€ anuals per grup i 200€ al mes per regidor del grup, en principi per “les despeses realitzades en el desenvolupament de les seves funcions”.

Tenint en compte l’aprovació d’aquestes subvencions als grups municipals, entenem que són aquests els que han de contractar, en el cas que ho considerin oportú, les línies de telèfon que necessitin per desenvolupar les seves funcions.

Entenem també que tots els Grups Municipals tenen correu electrònic, que els nostres regidors tenen mòbils particulars als quals també poden rebre trucades, que als espais habilitats als diferents grups disposem de telèfon per poder realitzar i rebre trucades, i que per tant considerem aquesta una despesa que l'Ajuntament s'hauria d'estalviar.

Es per això que instem a tots els Grups Municipals del consistori vendrellenc a renunciar als terminals mòbils i a assumir amb els recursos propis les despeses de les línies mòbils que els calgui per desenvolupar la seva tasca política.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014