18 d’abril del 2015

La intersectorial de Som Poble inicia el debat final sobre el programa

Aquest passat dijous, dia 16 d’abril, des de Som Poble vàrem organitzar una trobada intersectorial. Aquesta trobada serví per posar en comú la feina feta al llarg dels últims mesos des de les sectorials temàtiques. La intersectorial constituí un pas important cap a la publicació del nostre programa electoral, que presentarem durant els pròxims dies.

Som Poble compta amb tres sectorials, dividides per àrees temàtiques. Així doncs, trobem la Sectorial d’Atenció a les Persones i Cohesió Social, que ha desenvolupat el seu treball entorn dels serveis socials, l’educació, l’esport, la cultura, la sanitat, la seguretat, etc., la Sectorial d’Economia i Treball, encarada a qüestions com l’atur, la precarietat laboral, el model productiu, etc. Per acabar, trobem la Sectorial de Medi Ambient i Territori, que ha focalitzat la seva feina entorn de temes com l’energia, l’habitatge, el transport, el nostre patrimoni natural i cultural, etc.


Aquestes sectorials, que eren obertes a la participació de tothom, han estat les encarregades de desenvolupar una anàlisi de l’actual situació del municipi i les propostes que constituiran el programa electoral de Som Poble. La intersectorial del dijous passat estava revestida d’una especial importància, ja que es tractava d’un punt de confluència entre les persones de les tres sectorials, per tal de debatre sobre tota la feina feta fins al moment i definir quins apartats i propostes conformaran el nostre programa electoral. 




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014