25 de març del 2015

Som Poble presenta les persones que encapçalaran la llista electoral

El dimarts passat, dia 24 de març del 2015, des de Som Poble es varen presentar les 10 persones que encapçalaran la llista electoral d’aquest moviment social i polític. L’acte començà a les 19.00h a la xemeneia de Ca l’Escori.

Abans d’iniciar la roda de premsa, es realitzà un minut de silenci per les 150 víctimes del malaurat accident aeri que es va produir el mateix dimarts als Alps. Des de Som Poble volem manifestar de nou el nostre condol i suport als familiars i amics.

Al llarg de la roda de premsa es féu una breu explicació del projecte de Som Poble, la feina que s’ha fet fins ara i els plantejaments fonamentals que guien la seva acció política i la manera de fer d’aquest moviment polític i social. Finalment, es realitzà la presentació de les persones que ocuparan les 10 primeres posicions de la llista electoral, cada una de les quals signà el Codi Ètic i el Decàleg de Som Poble, mostrant el seu compromís envers els acords presos per l’organització. Durant l’acte també es destacà el caràcter col·lectiu d’aquest projecte. S’ha procurat, i es procurarà, defugir les individualitats per posar èmfasi en les propostes i en la manera de fer política, que és on Som Poble, considerem, ha de marcar la diferència.



Per acabar, volem manifestar la nostra satisfacció envers una llista que, considerem, engloba diversos perfils i sensibilitats. Hem procurat que sigui una proposta que representi les diverses realitats i inquietuds del municipi, composta per persones que posseeixen un bagatge formatiu i laboral molt divers, però que han destacat per la seva implicació a l’hora de treballar per construir un Vendrell millor i recuperar El Vendrell de totes i tots.


 Les persones que encapçalaran la llista electoral de Som Poble són les següents:

1.      Rubén Suan
2.      Alfredo Valdivielso
3.      Anna Solé
4.      Marc Robert
5.      Marta Juanpera
6.      Gemma Altarriba
7.      Gisela Arbós
8.      Lluís Salada
9.      Josep Mañé
10.   Xavier Urgell



1 comentaris:

MINDUNDI DE ENTRADA menos de tres años ha dit...

Pel que veig a la llista les dues primeres posicions son persones que ja se han presentat com a cap de cartell en varies legislaturas , això de regeneració democratica i cares noves hem recorda a UPyD i Rosa Diaz

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014