8 de març del 2015

La Trinxera s'incorpora al moviment social i polític Som Poble

El dimarts passat, dia 3 de març, es féu pública la incorporació del Col·lectiu La Trinxera al moviment social i polític Som Poble. Un pas endavant cap a la construcció d’un projecte ampli que aglutini totes aquelles persones i sensibilitats que vulguin treballar per canviar El Vendrell.
Al llarg dels últims mesos, Som Poble i el Col·lectiu La Trinxera hem realitzat un seguit de preses de contacte per tal d’intercanviar impressions i inquietuds. Aquestes trobades, juntament amb el treball que ja s’havia realitzat prèviament amb algunes de les organitzacions integrants de Som Poble, varen fer possible la incorporació del col·lectiu juvenil.


Foto: xarxapenedes.cat ·  Membres de Som Poble i La Trinxera

El Col·lectiu La Trinxera aportarà una nova veu a Som Poble, un veu que parlarà de les problemàtiques i les inquietuds del jovent, així com de les seves aspiracions i potencialitats. Hem de recordar que La Trinxera és una entitat molt vinculada al nostre municipi, que ha apostat pel treball actiu des del carrer, sempre encarat a crear consciència social i a potenciar l’organització dels joves del municipi.

En aquest sentit, cal destacar que el Col·lectiu La Trinxera ha anunciat que la seva incorporació a Som Poble es centrarà únicament en la tasca social i política, deixant de banda la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals, ja que l’organització juvenil considera que els seus objectius no passen per incorporar-se a cap projecte de candidatura. Tot i això, els membres del col·lectiu podran formar part de la llista a títol individual com a
independents.

Des de Som Poble volem anunciar la nostra satisfacció, en la mesura que entenem que estem avançant cap a la construcció d’un moviment que vagi molt més enllà d’unes eleccions, i que es consolidi com un autèntic contrapoder capaç de defensar els interessos de la majoria dels ciutadans del Vendrell.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites More

 
Dissenyat per Som Poble - El Vendrell | 2014